Hans Hoogeveen (voorzitter)

Logo SVKR
Ga naar de inhoud

Nieuw elan - Nieuwsbrief oktober 2022

De wintertrainingen zijn alweer 2 weken aan de gang en ook het bestuur heeft de afgelopen periode niet stil gezeten. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en goed bezochte afsluiting van het zomerseizoen. De trainers Elise en Arjo zijn in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarige jubileum bij de vereniging. Zij zijn vast van plan er nog wat jaartjes aan vast te plakken!

Nieuwsbrief september 2022

De zomertraining zit er bijna op. De laatste training is op zondag 18 september. Wij kunnen terugkijken op een eindeloze zomer, met prachtig weer en weinig regen. Soms misschien iets te warm en te droog. Dat was voor het bestuur aanleiding om het Hitteprotocol van NOC/NSF als richtlijn aan de trainers mee te geven. Op basis van dit protocol kunnen wij ook onder deze extreme omstandigheden veilig en verantwoord blijven trainen. Zelfs met code oranje! Maar niet als het KNMI weercode rood afgeeft. Dan worden er geen trainingen gegeven.

Nieuwsbrief juli 2022

Vakantie!
Maar wij kijken alweer verder…

Het nieuwe bestuur van SV KennemerRand is inmiddels 2 maanden onderweg.
Met de vakantieperiode voor de deur is dit een mooi moment jullie nader te informeren wat er zoal in de vereniging speelt.

KennemerRand.nl - Bijgewerkt op 19-5-2024

Terug naar de inhoud