Nieuws en mededelingen - KennemerRand

Logo SVKR
Ga naar de inhoud
Nieuwsbrief/mededelingen
Nieuwsbrief januari 2023

Geslaagde Nieuwjaarsbijeenkomst, start ledenactie!
Na twee jaar corona was het eindelijk weer mogelijk om de KennemerRand Nieuwjaarsbijeenkomst te houden, dit keer in het vernieuwde clubhuis van tennisvereniging WOC in Overveen. De drukbezochte receptie was ouderwets gezellig. Het was een prima gelegenheid elkaar buiten de trainingen om te ontmoeten en de aanwezigen bij te praten over de plannen van het bestuur en de eerste resultaten van onze nieuwe aanpak te presenteren.
Stip op de horizon
Speerpunt voor het bestuur voor 2023 en verder is de groei van het aantal leden van de vereniging. Momenteel heeft KennemerRand ongeveer 225 actieve en 120 inactieve leden. Voor de continuïteit en vitaliteit van de vereniging is een minimum aantal van 500 leden essentieel. Wij zetten vol in op het werven van nieuwe leden, het behouden van bestaande leden en het zo mogelijk terughalen van oud-leden.
 
Voor een aantrekkelijke presentatie van de club is een moderne ‘Look & Feel’ en dito website van belang. Daarnaast is een professionele uitstraling van de trainers onderdeel van het totale plaatje.
 
Het bestuur heeft dit, samen met een professional en lid van de vereniging, uitgewerkt in een integraal plan van aanpak. De eerste resultaten werden tijdens de bijeenkomst gepresenteerd.
Nieuw logo

Als eerste werd het nieuwe logo van de vereniging gepresenteerd.
Het schild symboliseert de bijna 60-jarige geschiedenis van de vereniging. De naam KennemerRand is robuust weergegeven. SV (van sportvereniging of skivereniging) is eraf, .nl is toegevoegd voor een modernere uitstraling. Het actieve figuurtje in de vorm van de K van KennemerRand benadrukt de dynamiek van de vereniging. Voor de herkenning is de kleurstelling hetzelfde gehouden. Ten slotte symboliseert de blauwe cirkel in het logo de buitenlucht waar de meeste trainingen gegeven worden. Het ontwerp is online tot stand gekomen in samenwerking met een jonge ontwerpster uit Bangladesh.
Trainers in het nieuw
‘Chippendale’ en fotomodel Arjo presenteerde de nieuwe trainingsoutfit.


          

Met ingang van woensdag 11 januari zijn alle trainers voorzien van deze professionele trainingspakken.Ledenactie ‘Vind je eigen opvolger + 1’
Centraal in mijn nieuwjaarspeech stond de kick-off van de ledenactie. De actie is gebaseerd op het principe dat voor ledenwerving leden de beste ambassadeurs zijn. Het actiepakket bestaat uit 3 items
 
 • 2 ansichtkaarten om een kennis of vriend uit te nodigen voor een proefles.
 • Als welkomstcadeau voor nieuwe leden een waardebon van €15,00 voor 4 gratis trainingen.
 • 5 visitekaartjes om tijdens de training, op je werk of tijdens een feestje mensen te interesseren voor een proefles op de eerste zondag van de maand.

De komende weken zullen de trainers na afloop van de binnen- en buitentraining het actiepakket uitdelen aan leden die niet op de receptie aanwezig waren.
 
De kosten voor deze actie zijn al gemaakt. Het is nu aan de leden om de waarde uit deze actie te halen en de komende weken actief het eigen netwerk te bewerken.

Het bestuur doet een beroep op jullie allemaal om te helpen het ledental van de vereniging tot 500 leden op te krikken!KennemerRand, de beste sportvereniging van KennemerRand?
Op de nieuwe uitingen zul je regelmatig de claim tegenkomen ‘KennemerRand, de beste sportvereniging van Kennemerland’. Kunnen we dat wel waarmaken? Jazeker, onderstaand 10 punten die ons onderscheiden van andere clubs, verenigingen en trainingsgroepen. In combinatie leveren ze een stevige onderbouwing van onze claim.
 1. De kwaliteit van de trainingen:  afwisselend per training, per trainer en gedurende het seizoen, met persoonlijke aandacht voor de individuele sporter.
 2. De kwaliteit van de trainers. In de loop van de jaren is een hoge professionele standaard neergezet.
 3. Voor elk wat wils. Op elk niveau kunnen leden meedoen, van snelle lopers op weg naar een marathon tot senioren die vitaal fit willen blijven.
 4. Flexibiliteit. Sporters kunnen per training bepalen met welke groep ze meegaan en welke inspanning ze willen leveren. Of in overleg met de trainer op een andere trainingsdag komen als ze een keertje verhinderd zijn.
 5. Er zijn trainingsprogramma’s voor buiten én binnen.
 6. De prachtige omgeving waarin de buitentrainingen worden gehouden. De Waterleidingduinen vormen de mooiste sportschool in het land.
 7. Continuïteit. De vereniging is met bijna 60 jaar een van de oudste sportverenigingen in onze regio. En de trainingen gaan altijd door, weer of geen weer. Alleen bij KNMI Code Rood wordt geen training gegeven.
 8. Gezelligheid na afloop.
 9. Plezierige en respectvolle omgang met elkaar.
 10. De vriendelijke prijs, voor nog geen € 6 per training doe je mee.
 

Met sportieve groeten.
Namens het bestuur KennemerRand,
Hans Hoogeveen

KennemerRand.nl - Bijgewerkt op 19-5-2024

Terug naar de inhoud