Onze clubwinkel - Website van SV KennemerRand

Ga naar de inhoud
SponsorenSociale media

Sociale media
Onze Clubwinkel
KennemerRand doet mee aan "Onzeclubwinkel"!
Wat is ons voordeel?

Wil je iets aanschaffen of informatie aanvragen over iets, dat in het pakket zit van onzeclubwinkel.nl, begin dan in elk geval met het klikken op de banner op onze homepage, registreer je en verdien daarna geld voor jezelf en voor onze vereniging!

Hoe werkt het?

Onzeclubwinkel is een uitgelezen en eenvoudige manier om –via jouw internetaankopen – de verenigingskas van een extra randje vet te voorzien. Het principe is simpel: doe je je internetaankopen via Onzeclubwinkel, dan gaat één derde van de commissie die daarvoor door een webshop wordt betaald, naar de vereniging. Twee derde ervan ontvang je zelf op jouw bankrekening.

Inschrijven via de link op onze homepage

Op de home-pagina van KennememerRand (of hierboven) zie je het logo van Onzeclubwinkel. Klik op dit logo en je gaat naar de site van Onzeclubwinkel; in de adresregel van je browser moet verschijnen "http://www.onzeclubwinkel.nl". Klik daarna op "zoek je club", de naam Skivereniging KennemerRand verschijnt dan, bevestig deze en vervolgens schrijf je je in met een e-mail adres en een wachtwoord. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina.

Shoppen

Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Op de site klik je de webwinkel aan en shop je zoals je dat gewoonlijk ook doet. De aankoop wordt niet gedaan bij Onzeclubwinkel maar rechtstreeks bij die winkel.


GeldTerug

Zodra er een aankoop is afgerond zorgt de webshop ervoor dat de advertentiekosten oftewel commissie, naar Onzeclubwinkel wordt overgemaakt. Hiervan betalen we dan één derde terug aan de vereniging, en twee derde aan jou. Dit noemen we ‘GeldTerug’.


Overzicht GeldTerug

Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd.

Extra GeldTerug

Hoe meer deelnemers we hebben, hoe groter het bedrag is dat wij van de webshops terugkrijgen. En daarmee hoe hoger het bedrag dat we aan jou terug kunnen betalen. Help mee om Onzeclubwinkel groot te maken, want samen stukken sterker!

Uitbetaling van je GeldTerug-tegoed

Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen?

SV KennemerRand - Bijgewerkt op 4-7-2020

Terug naar de inhoud