Like ons op Facebook - Website van SV KennemerRand

Ga naar de inhoud
SponsorenSociale media

Sociale media
Lik ons op Facebook
Nieuws en informatie over KennemerRand publiceren we ook op Facebook
Help SV KennemerRand te promoten: volg, deel en like ons op Facebook!

Op de ALV is gesproken over hoe we het beste onze vereniging kunnen promoten. Het is ons in de praktijk gebleken dat het adverteren met ons trainingsaanbod in traditionele media zoals kranten en suffertjes niet meer werkt. We willen dan ook meer gebruik maken van sociale media op internet. We hebben daar alle hulp bij nodig die we kunnen krijgen, dus ook die van jou!

Om met Facebook meer te kunnen bereiken roepen we alle leden en belangstellenden van SV KennemerRand op onze Facebook pagina te 'liken'. Dit helpt om het bereik van onze berichten ook buiten onze volgers te vergroten!

We willen allemaal graag bij SV KennemerRand blijven sporten toch? Met een kleine moeite help je ons meer mensen te bereiken!
Ga naar Facebook en like en deel ons nu!
Zegt het voort onder onze KennemerRand-vrienden. Ook deze traditionele manier van 'liken' kan onze naamsbekendheid vergroten.

Besloten Facebook-groep

Naast deze openbare promotiepagina op Facebook is er ook nog onze besloten KennemerRand groep op Facebook. Deze bedoeld voor de onderlinge communicatie, het uitwisselen van informatie en foto's en het onderhouden van onderlinge contacten. Deze groep is dus niet openbaar maar alleen toegankelijk voor leden/donateurs van SV Kennemerrand. Deze groep kun je promoten door af en toe een berichtje te posten en je KennemerRand-vrienden aan te melden als lid van de groep!SV KennemerRand - Bijgewerkt op 4-7-2020

Terug naar de inhoud