Wordt naar verwezen vanuit Wintersportreis - Website van SV KennemerRand

Ga naar de inhoud
SponsorenSociale media

Sociale media
Formule wintersportreizen
SV KennemerRand organiseert al meer dan 30 jaar succesvol groepsskireizen voor zijn leden. Deze reizen zijn bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om met een groep op reis te gaan en met groepjes gelijkgezinden te skiën. Skiën is een sport die je niet alleen doet. Met z'n allen heb je meer plezier.

Voor wie?

Voor wie is dit leuk? Voor echtparen/stellen, alleenstaanden en alleengaanden. De praktijk is, dat zich spontaan groepjes vormen die gezamenlijk gaan skiën.
We richten ons met de skireizen op sportieve skiërs, die gezond en fit genoeg zijn om zelfstandig en op grote hoogte te skiën.
Niet alleen de ervaren skicracks, maar ook voor de mogelijk nog wat minder ervaren skiër. Je kunt ook zelf bij een plaatselijke skischool les nemen. Deelnemers aan onze groepsreizen zijn of worden lid van onze skivereniging. Dat is niet noodzakelijk als je lid bent van de Nederlandse Skivereniging of van een andere (ski)vereniging die daarbij is aangesloten.

Royal Class bus

We reizen met de hele groep vanaf Heemstede met een ‘eigen’ Royal Class nachtbus die rechtstreeks naar ons hotel rijdt.  De daartoe noodzakelijke toeslag wordt bij het prijsoverzicht genoemd.  Vanaf 20 deelnemers wordt de bustoeslag verminderd naar rato van het aantal deelnemers.
De bus komt zaterdagochtend meestal tegen tienen aan, je kunt nog diezelfde dag gaan skiën, als je dat wilt!

Hotel

Wij vinden het belangrijk dat ons hotel gezellig en comfortabel is en dichtbij liften/skigebied (of met een skibus snel te bereiken).
We dineren als groep met z'n allen aan een of meer tafels in een roulerende tafelschikking.
Uitgangspunt is dat we (ook de alleengaanden) in tweepersoonskamers verblijven. Het combineren van kamergenoten wordt altijd zorgvuldig en in overleg geregeld. Soms is er tegen meerprijs een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar.

Vroeg boeken!

De reiscommissie van SV KennemerRand organiseert de reis niet zelf maar bemiddelt slechts tussen deelnemers en reisorganisatie. We nemen per reis een optie voor 20 tot 36 deelnemers. Deze optie moet eind september worden bevestigd of geannuleerd.
Dus ook al ben je helemaal nog niet met wintersport bezig, denk toch nu al na over je deelname en meld je liefst zo spoedig mogelijk aan. Des te eerder weten we met z'n allen of de reis kan doorgaan!
Namens SV KennemerRand gaat een ‘verenigingsvertegenwoordiger’ mee die praktische zaken coördineert, als aanspreekpunt voor hotel en reiscommissie fungeert en deelnemers op weg helpt waar nodig. In overleg kan de verenigingsvertegenwoordiger gezellige activiteiten organiseren.

SGR problematiek

Sinds het faillissement van reisorganisatie OAD in 2013 is gebleken dat de SGR bij groepsreizen niet altijd garant staat voor de betaalde reissom. Om dit probleem te vermijden bemiddelt SV KennemerRand slechts tussen de deelnemers en de reisorganisatie. Je hebt als deelnemer een overeenkomst met de reisorganisatie, niet met SV KennemerRand. Wij mogen niets aan de reis zoals de reisorganisatie die aanbiedt, toevoegen of veranderen. We bieden de reizen dan ook aan onder de voorwaarden en garanties van de betreffende reisorganisatie. SV KennemerRand doet dit geheel belangeloos als service aan de leden, transparant en zonder kosten en eigen toeslagen.
De SGR weigert om voor groepsreizen een goedkeuring af te geven voor de gebruikte organisatiewijze. Of bij een eventuele schadeclaim zal worden uitbetaald, wordt altijd achteraf bepaald en daar moet zo nodig over geprocedeerd worden.
SV KennemerRand zal derhalve geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor geleden schade aangaande de skireizen in de ruimste zin des woords.

SV KennemerRand - Bijgewerkt op 19-1-2022

Terug naar de inhoud